جام جهانی ۲۰۲۶

شروع متزلزل برزیل در گام نخست با تساوی برابر مراکش

يکشنبه 24 خرداد 1405
07:51
شروع متزلزل برزیل در گام نخست با تساوی برابر مراکش
تیم ملی فوتبال برزیل در دیدار مقابل تیم ملی فوتبال مراکش با تساوی یک بر یک متوقف شد.

العالم - آمریکا

تیم ملی فوتبال برزیل قهرمان پنج دوره جام جهانی از ساعت 1:30 بامداد امروز (یکشنبه - به وقت ایران) در گروه C جام جهانی 2026، در ورزشگاه مِتلایف نیوجرسی به مصاف تیم ملی مراکش رفت که این دیدار با تساوی یک - یک به پایان رسید.

شاگردان محمد وهبی بازی را خیلی خوب و هجومی آغاز کردند و خیلی زود مزد برتری‌ ابتدایی‌شان را گرفتند. مراکش در دقیقه 21 توسط اسماعیل صیباری گل اول بازی را به ثمر رساند و پس از گل نیز به فوتبال رو به جلوی خود ادامه داد.

نماینده قاره آفریقا موقعیت‌هایی را روی دروازه برزیل ایجاد کردند، اما شاگردان آنچلوتی نیز کم‌کم خودشان را پیدا کردند و وینیسیوس جونیور در دقیقه 31، گل تساوی را وارد دروازه مراکش کرد.

بازی در نیمه دوم، آن شور و هیجان 45 دقیقه نخست را نداشت و دو تیم با احتیاط بیشتری بازی کردند و هر دو تیم پس از تغییراتی هم که در ترکیب خود ایجاد کردند نتوانستند بار دیگر به گل برسند. در نهایت بازی با همان نتیجه‌ای که در نیمه اول به دست آمد، خاتمه یافت تا برزیلی‌ها جام 2026 را متزلزل آغاز کنند و دو امتیاز حساس در نخستین بازی از دست دهند.

اسلاوکو وینچیچِ اسلونیایی قضاوت این بازی را برعهده دارد و کاسمیرو و راجر ایبانیز از برزیل را با کارت زرد جریمه کرد.

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است


سودان گرفتار در آتش جنگ، فساد و بحران معیشتی + فیلم


سردار قاآنی: پیروزی حزب الله قهرمان بر پست‌فطرتان صهیونیست در راه است


برخورد دو بالگرد در برزیل ۶ کشته بر جای گذاشت + فیلم


عضو ارشد انصارالله: پیروزی محور جهاد و مقاومت مانند خورشید واضح و آشکار است


ذوالقدر: پاسخ رزمندگان اسلام در پیش است


ترامپ: حمله اسرائیل به بیروت نباید اتفاق می‌افتاد